Het Zwammeke - Ons team

 

Wij zijn Patricia en Annemarie en samen met ons team, staan wij voor een goede en vertrouwde zorg voor uw kind.

 

Even voorstellen...

Annemarie Beuzenberg

 

Hallo allemaal,

 

Ik ben Annemarie Beuzenberg. Ik heb samen met mijn collega in 2007 ons kinderdagverblijf geopend en dat bevalt zo goed dat we nu ook een buitenschoolse opvang in de brede school hebben en ook de peuterwerken in Standdaarbuiten verzorgen. ik vind dat ik een droombaan heb, omdat ik werken met kinderen geweldig vind. Het verveelt nooit.

_______________________________________________________________

Patricia Bol

 

Ik ben Patricia Bol. In 2007 heb ik samen met Annemarie kinderdagverblijf Het Zwammeke geopend. Ik vind het werk nog steeds heel leuk en vind het leuk om de kinderen veel te leren en op te zien groeien.

 

Sinds kort hebben we buitenschoolse opvang en peuterwerk opgestart in de brede school in Standdaarbuiten. Een nieuwe uitdaging waar we volop voor gaan.

_______________________________________________________________

Melissa Netten

 

Ik ben Melissa Netten. Ik ben 19 jaar en ik woon in Fijnaart.

 

Afgelopen jaar heb ik met veel plezier stage gelopen op het kinderdagverblijf en mijn opleiding afgerond. Ik vond het zo leuk dat ik nu de BBL opleiding niveau 4 volg bij kinderdagverblijf het Zwammeke.

_______________________________________________________________

Eefke Nuijten

 

Hallo iedereen,

 

Ik ben Eefke Nuijten en ik kom uit Oudenbosch.

 

In juni 2013 heb ik mijn opleiding pedagogisch werk niveau 4 afgerond en sinds Juli 2013 ben ik werkzaam op kinderdagverblijf het Zwammeke. Vanaf het begin had ik het meteen goed naar mijn zin op het kinderdagverblijf en de kinderen maken het werken iedere dag weer de moeite waard.

 

Made with Namu6